tisdag 6 november 2012

Ny produkt: MUFE Aqua Brow

Efter jobbet i dag åkte jag ut till Täby Centrum för att spana in Sveriges första Sephora. Sådär imponerad faktiskt, det saknades en hel del i utbudet och priserna är i vissa fall hutlösa (som vanligt i detta land, what else is new? Det är som att inköparna tänker "Oh, vi tar in den här produkten till Sverige. Där är de så korkade att vi kan ta dubbla priset" och så gnuggar de sina händer av lycka). Ett exempel är hudvårdsmärket REN som jag hade tänkt spana in nästa gång jag är i London. De har en ansiktsmask som ska vara toppen och som där kostar 30 pund. Visst blev jag exalterad att se REN nu i dag, i Sverige och allt, men nästan 600 spänn för samma produkt är inte okej. Argh!

Däremot var det kul att spana in Make Up For Ever som tidigare inte har funnits i Sverige och som till och med är klurigt att få tag på i England. Jag har läst så mycket bra om deras bryngel Aqua Brow länge nu men vågade inte beställa den på nätet då jag inte har en aning om hur färgerna är. Just detta märke har jag gjort otroligt många felköp på online med tanke på att jag inte kan märket och deras färger ordentligt.
upload
Aqua Brow applicerar man med en snedställd pensel och det kan verka lite krångligt men det är lätt att få ett jämnt och fint resultat. Jag köpte den ljusaste färgen #10 och det passar mig perfekt. Det är svårt att hitta brynprodukter som inte är varma (alltså har undertoner av rött) som faktiskt ser helt förskräckligt ut på mig. Nej, är man blåögd och hyfsat ljus ska brynfärgen vara kall och gå mot grått (låter helt sjukt, jag vet!) för snyggast resultat. Tonen i denna påminner mig om MACs brynpenna i Fling som också är en favorit.

Så här ser det ut på, något mörkare på bild än i verkligheten (insert jättedålig webcam-bild!)...
Bild 2012-11-06 kl. 17.54 #3
Så trots över en timme på buss får man väl skriva av det hela som en lyckad resa... Har ni kollat in svenska Sephora? Gillade ni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar