onsdag 19 oktober 2011

Skillnaden på sju veckor

Det är några av er som har efterfrågat före- och efterbilder. Jag har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra med det men här får ni en liten sneak peak. Jag blir fotad var sjunde vecka för att se vad som har hänt med min kropp. Våg, måttband och bilder är de bästa sätten att hålla koll på resultaten - med de tre redskapen får man en riktigt bra överblick. Det är alltid lika spännande att se och jämföra, ibland kan fem kilo minus synas jättemycket, ibland knappt inget alls. Bilden till vänster är tagen för sju veckor sedan, den till höger är tagen i dag.
 IMG_0366IMG_1062
Ser ni vilken skillnad sju korta, korta veckor kan göra? Den är inte ens två månader! Det är nästan för bra för att vara sant...

11 kommentarer:

  1. Snyggt! Jag fattar inte alls varför du vill gå ner fem kilo till nu. Personligen tycker jag du ser perfekt ut nu!

    SvaraRadera
  2. Anonym: Jag har knappt två kilo kvar till min målvikt, så några fem kilo är det inte!

    SvaraRadera
  3. du borde ta kort i shorts och sportbh (if you dare), det visar mycket bättre dina resultat då. jag tar alltid kort så + att jag håller upp mina armar i luften

    SvaraRadera
  4. Hur många kilon skiljer det mellan bilderna?

    SvaraRadera
  5. NATALI: Absolut! Grejen var att jag aldrig tog mina första bilder i sådana kläder och då har jag försökt ha ungefär samma plagg på alla bilder för att få en mer rättvis bild!

    Anonym: Det skiljer 7,1 kilo mellan bilderna.

    Anonym: Tack!

    SvaraRadera
  6. Shit vad inspirerad jag blir! Men fasen jag lyckas alltid misslyckas någon gång under dagen med att ta en liten godisbit och då tänker jag att "jahapp då var ju denna dag förstörd, får försöka äta bra imorgon istället" kan du inte skriva ett inlägg om hur man håller motivationen uppe? och kanske en veckomatsedel att inspireras av?
    Grattis till dina framsteg riktigt bra jobbat
    / Amanda

    SvaraRadera
  7. Kan inte annat än att säga grymt bra jobbat! Jag håller själv på att springa och träna osv. dock inte för att gå mer i vikt utan för att bli mer vältränad. Keep up the good work!

    SvaraRadera
  8. Fantastiskt jobbat!!!
    Undrar om du springer intervaller?
    Vill du tipsa om konditionsträning :)?

    Får man fråga om du fortfarande äter 1300 kcal om dagen?


    Du är en grym inspiration!!!

    SvaraRadera
  9. Härligt !! Kul med före & efterbilder!
    Har själv kört Paleo i flera veckor, strikt i 3 veckor men har inte direkt gått ner på vågen men lite på måttbandet. Har i samband med kosten ökat min styrketräning och märkt stor skillnad på kroppen.
    Paleo & stryketräning !! Me love ..
    :)

    SvaraRadera